Felhívás Kockás Körök alapítására

 

 


A Tanítanék Mozgalom minden – a céljainkkal egyetértő – pedagógust és iskolát arra kér, hogy alakítsák meg saját Kockás Köreiket. `Üljenek le közösen, és beszéljék meg, hogyan küzdjünk tovább az igazunkért.

  • Célunk, hogy mostantól sokkal jobban tudjunk kommunikálni a pedagógusokkal, a diákokkal és a szülőkkel egyaránt, hogy aktívabb kapcsolatban legyünk, több visszajelzést kapjunk. Szükségünk van a véleményetekre és a támogatásotokra, mert csak így tudunk hatékonyan együtt dolgozni. Tudnunk kell azt is, hogyan érjünk el Titeket a legegyszerűbben és leggyorsabban.
  • Kérjük, segítsetek abban is, hogy kitaláljuk: a céljaink elérése érdekében hogyan tudunk még nagyobb nyomást gyakorolni a kormányra és hogyan tudunk hatni a közvéleményre.

A Kockás Körök hatékonyabban és az eddiginél szervezettebb formában tudnak majd együttműködni. Több mindenkit tudunk majd megszólítani, és képesek leszünk arra, hogy kikényszerítsük a halaszthatatlan változásokat.

Néhány fontos tudnivaló:

  • A  megalakított Kockás Köröket itt regisztrálhatjátok: regisztráció

  • Ötleteiteket, javaslataitokat itt adhatjátok le: javaslatok

  • Visszajelzéseiteket, kérdéseiteket, észrevételeiteket várjuk a tanitanekakcio@gmail.com e-mail címre is.

Mutassuk meg, hogy az oktatási rendszer átalakítását követelőket már nem lehet semmibe venni!

 

2016. április 18.

   Törley Katalin, Pilz Olivér, Pukli István

   a Tanítanék Mozgalom képviselői

Apr.19.

Felhívás Kockás Körök alapítására

A Tanítanék Mozgalom minden – a céljainkkal egyetértő – pedagógust és iskolát arra kér, hogy alakítsák meg saját Kockás Köreiket.

Kapcsolódó Linkek


Találjuk ki együtt, hogyan működjenek a Kockás Körök

Kérjük, segítsetek abban is, hogy kitaláljuk: a céljaink elérése érdekében hogyan tudunk még nagyobb nyomást gyakorolni a kormányra és hogyan tudunk hatni a közvéleményre! Részletek

Van egy ötletem!